Prevent Survey

Onze drones maken het onzichtbare
  • Wilt u op korte termijn weten of uw schip is beschadigd onder de waterlijn?
  • Heeft u een snelle en uitgebreide inspectie van het onderwaterschip nodig om de staat van conservering, anodes, roeren, propellers of aangroei te controleren?
  • Wilt u de staat of constructie van het onderwaterschip inspecteren voordat u het dok in gaat? Of wilt u er zeker van zijn dat het schip goed op het kielblok of helling wagen staat voordat u het water uitgaat?
  • Wilt u de staat van een kademuur of een ander zich onderwater bevindend object inspecteren en/of controleren op schade?
  • Wilt u een verloren object zoals een anker, roer, luikenkap op lading terugvinden?

Hoe werk een onderwater drone?

De Surveyor brengt de onderwater drone bij u op locatie. Met de onderwater zullen tijdens de inspectie diversen foto’s, filmpjes en sonarbeelden worden gemaakt, om u een zo goed mogelijk beeld van het onderwaterschip te geven. De gemiddelde inspectie duurt ongeveer 3 uur, exclusief reistijd en rapportage.

 

De onderwater drone beschikt over een sonarsysteem en HD-onderwatercamera. Binnen een paar een heeft u een compleet beeld van het schip (zelfs in troebel water). Met deze inspectie kunnen wij u informeren over de staat van het onderwaterschip, of de roeren, de propeller of van andere belang zijnde onderdelen.

Bespaar tijd en geld

Prevent Survey inspecteert uw onderwaterschip met behulp van een onderwater drone. Door tijdens de inspectie gebruik te maken van een drone in plaats van duikers, droogdok of scheepshelling, bespaart u tijd en geld. De kosten voor de Drone met Surveyor per uur bedragen € 125,- excl. reiskosten en btw.

Monitoring en rapportage

Tijdens de inspectie kunt u met de onderwaterdrone live meekijken. Wij kunnen de beelden ook opnemen om later terug te kijken, indien nodig en er een gedetailleerd rapport van maken.

LAAT PREVENT SURVEY EEN INSPECTIE MET EEN ONDERWATER DRONE UITVOEREN VOOR EEN COMPLEET PLAATJE TEGEN ZEER REDELIJKE KOSTEN

Prevent Survey

Onze inspecties zijn efficiënt en daarom kosteneffectief. Dit wordt bereikt met behulp van zeer ervaren Surveyors en nieuwste technologie, zoals de onderwater drone en 3D-scanner. Onze Surveyors werken met de nodige energie en enthousiasme en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u voor uw volgende inspectie een onderwater drone van Prevent Survey gebruiken? Neem gerust contact met ons op via whatsapp of bel ons op (+31) (0) 78 3039402

Onze drones maken het onzichtbare zichtbaar