Prevent Survey

Diensten geleverd door Prevent Inspection BV

Prevent Inspection werd in 2016 opgericht door 2 ervaren inspecteurs en bieden  onze diensten aan voor certificerings inspecties in overeenstemming  met de Europese regeling voor binnenschepen. We bieden deze dienst aan voor in Nederlandse geregistreerde schepen door heel Europa. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en we zijn snel in te plannen.

Casco- en veiligheids inspecties

Wij leveren certificatie inspecties voor de binnenvaart en pleziervaartuigen compleet in overeenstemming met de Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen. We voeren dit werk uit in samenwerking met Register Holland

  • Proeven voor een nieuwbouw schepen of na renovatie
  • Geluidsmetingen voor nieuwbouw, ombouw en nieuw ingebouwde motoren
  • Inbouwverklaringen voor motoren die voldoen aan de emissie-eisen (CCR) inspectie
  • Tekeningen & berekeningen voor nieuwbouw en ombouw
  • Controle van (container) stabiliteitsberekeningen
  • Controle van lekberekeningen

We doen dit voor motorvrachtschepen, drijvende werktuigen, duwboten, dagpassagiersschepen, Hotel passagiersschepen, pleziervaartuigen, veerboten, vracht duwbakken en pontons.

Ultrasone dikte metingen

Uitvoeren van ultrasone dikte meting op scheeps casco’s voor de inspecties voor certificering van binnenvaartschepen in overeenstemming met Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen.

Proefvaart

De uitvoering van proefvaarten en beoordelen of de manoeuvreerbaarheid in overeenstemming is met de Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen.

Geluidsmeting

We meten de het geluidsniveau dat wordt geproduceerd door verbrandingsmotoren. Het geluidsniveau wordt gemeten en geregistreerd in de machinekamer, het stuurhuis en de accommodatie en we controleren of deze in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen.

Inbouw verklaring motoren

We controleren of nieuwe geleverde en geïnstalleerde motoren aan boord van binnenschepen voldoen aan de emissie-eisen (CCR) en overleggen documenten voor de certificering.

Tekeningcontroles

We controleren of tekeningen voor nieuwbouw, ombouw of aanpassingen in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen.

Toetsing van berekeningen

We controleren of berekeningen voor nieuwbouw, ombouw of aanpassingen in overeenstemming met de Europese regelgeving voor de binnenvaart en pleziervaartuigen.